WERKWIJZE

De therapieën die ik in Tilburg geef gebeuren vanuit een trans-persoonlijke benadering waarbij ik middels persoonlijke gesprekken een zo volledig mogelijk beeld probeer te krijgen van de klachten.
Op basis van het verkregen beeld wordt een behandelmethode voorgesteld die daar het beste op aansluit en de grootste kans op verbetering zal bieden. Hierbij wordt met uw eigen voorkeur rekening gehouden. Vervolgens gaan we op zoek naar de kern van de klachten en de onderliggende emoties om tot bewustwording te komen.

“Als het bewustzijn daar is, is genezing nabij”

Behandelmethode

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten. Deze kunnen ontstaan door een uit-balans-zijn van de levenskracht, conditie, leefwijze en psychische gesteldheid of het vastgelopen zijn in het ontwikkelingsproces. Wanneer wij niet in overeenstemming leven met ons innerlijke wordt de harmonie verstoord. Er is een natuurlijke neiging naar een gezond lichaam dat gepaard gaat met een gezonde geest, een door de natuur gegeven vermogen tot zelfhandhaving, zonder dat er van buitenaf ingegrepen hoeft te worden. Deze kracht wordt het zelf-genezend vermogen of levenskracht genoemd. De levenskracht streeft naar groei en bewustwording. Tijdens de sessies wordt de eigen levenskracht gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Tevens wordt er aandacht besteed aan wat je belemmerd om te leven vanuit je hart en wordt er gewerkt aan het transformeren hiervan.
Als er aanleiding is om tussentijds naar andere vormen van diagnose of hulpverlening te verwijzen zal ik nooit aarzelen om dat met u te bespreken.

Specialisaties

Werken aan bewustwording - Emoties en belemmeringen - Stress - Traumatische ervaringen - Depressieve gevoelens - Angst en fobieën - Rusteloosheid - Onzekerheid - Verdriet - Burn-out - Spirituele crisis

Tarieven

Kennismakingsgesprek 30 minuten gratis
Tarief per sessie 60 minuten € 60,00
Tarief per sessie 90 minuten € 75,00
Reiki-behandeling 60 minuten € 60,00
Chakra-behandeling met kristallen 60 minuten € 60,00
Aura-behandeling met kristallen 60 minuten € 60,00


De betaling contant na afloop van de sessie of per bankoverschrijving.

Alle cursussen worden gegeven in Tilburg, Noord-Brabant.

Ervaring

Ik ben gediplomeerd Crystal Healing therapeut.
Gecertificeerd in Reiki-Crystal Master, Engelenhealing en Touch for Health.

Ik heb ruime ervaring in gesprekstherapie, kristaltherapie, reiki, engelen-healing, tarot, astrologie, geleide visualisaties, automatisch schrijven.

´╗┐