Privacyverklaring Margriet Govers
Dd. 20 februari 2020

Je privacy vinden wij erg belangrijk bij Margriet Govers. De nieuwe privacywetgeving (ofwel de algemene verordening gegevensbescherming (AVG)) hebben wij uiteraard ook geïmplementeerd. Dit houdt in dat je gegevens veilig worden opgeslagen bij ons. In deze privacyverklaring leggen we uit wat met je gegevens doen en hoe we deze beveiligen. Als je vragen hebt hierover kun je ons altijd mailen via info@margrietgovers.nl

Informatie ten behoeve van je aanmelding

Zodra je je bij ons aanmeldt, gebruiken we je persoonlijke gegevens alléén om deze goed te kunnen verwerken. Het gaat hierbij om de volgende informatie: NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer. Deze gegevens verwerken wij op basis van je aanmelding.

Google Analytics

Google Analytics valt volgens de Telecomwetgeving onder de uitzonderingen omdat deze cookie nauwelijks tot geen inbreuk geeft op je privacy. Tevens is het cookie van Google Analytics een 'first party cookie'. Dat betekent dat het cookie op je computer 'margrietgovers.nl' bevat (in de bestandsnaam) en dat deze informatie officieel eigendom is van margrietgovers en niet van Google zelf. Deze cookie wordt in geen geval gebruikt voor advertenties of andere commercie. Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Wijzigingen privacyverklaring

Indien wij wijzigingen doen in ons privacy beleid wordt dit ook in deze privacy verklaring opgenomen.

Je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

Ingeval je vragen hebt of wilt weten welke gegevens we van je bewaren, kun je altijd via onderstaande contactgegevens contact met ons opnemen. Je hebt de volgende rechten:

- uitleg verkrijgen over welke persoonsgegevens we bijhouden en wat we ermee doen
- inzage in de exact persoonsgegevens
- het laten aanpassen van eventuele fouten
- het verwijderen van verlopen persoonsgegevens
- intrekken van eerder gegeven toestemming

Wij vragen in dit geval altijd om een kopie van je ID, om zeker te weten dat we de gegevens juist aanpassen of verwijderen. Stuur ons dan even een berichtje.

Klacht indienen

Je hebt altijd het recht op grond van de privacywetgeving om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, indien je vindt dat we je hierin niet op de juiste manier helpen. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens.

Secure Sockets Layer (SSL)

Voor onze website maken wij gebruik van een SSL internetverbinding, waardoor al jouw informatie vertrouwelijk blijft en nooit leesbaar is voor derden. Onze website is dan ook herkenbaar aan de https://.... (https://www.margrietgovers.nl). Voor een SSL verbinding is een SSL certificaat vereist. Onze (mobiele) websites worden gehost door een provider met een dergelijk certificaat. Dat vinden wij belangrijk en wij voldoen hiermee ook aan het advies van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Ook alle betalingen worden uitgevoerd via een beveiligd systeem met een beveiligd internetsysteem (te herkennen aan het “slotje”) in de adresbalk.

Margriet Govers streeft ernaar om informatie op de websites zo volledig en juist mogelijk weer te geven. Het kan echter voorkomen dat informatie op de website onvolledig of onjuist is. Margriet Govers is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

De (mobiele) website www.margrietgovers.nl is eigendom van Margriet Govers te Tilburg. Het is niet toegestaan informatie of foto’s van deze websites openbaar te maken zonder schriftelijke toestemming.

Mocht je nog vragen hebben over jouw privacy, stuur ons dan gerust een e-mail via info@margrietgovers.nl