Over Margriet

Over Margriet

Hartelijk welkom!

Mijn naam is Margriet Govers, ik woon in Tilburg en ben getrouwd met Jac. Samen hebben wij twee dochters en twee schattige kleindochters.

Dankbaar maak ik gebruik van de mogelijkheid om via mijn website een stukje levenservaring te verwoorden, als uitleg over de groei naar mijn huidige werkzaamheden als gediplomeerd Crystal-Healing-therapeut en gecertificeerd als Reiki-Master en in Engelenhealing.
Dit is niet iets dat in één dag passeert. Er is een heel proces aan vooraf gegaan en ik realiseer me dat alle dingen die op mijn pad kwamen, ook tegenslagen, gezamenlijk de aanleiding zijn geweest om spiritueel te groeien.
Zoals mijn afscheid van het, door mij zo geliefde, kappersvak vanwege rugklachten.
Na vijf moeilijke jaren met vele reguliere onderzoeken en alternatieve therapieën ben ik tot inzichten gekomen dat alles was voorbestemd. Op het juiste moment kwam ik met reiki en kristallen in aanraking wat mij heeft gebracht naar datgene wat ik innerlijk bij mij droeg, de wens om mensen te helpen in hun spirituele ontwikkeling.
Mijn belangstelling voor reiki en de bijzondere kracht van kristallen groeide dagelijks en dit heeft mijn bewustzijn enorm verrijkt en verdiept. Het heeft mij geholpen alle tegenslagen te overwinnen en laten inzien dat het noodzakelijk was om mijn taak te verwezenlijken. Een zeer waardevol levensproces waarbij ik mezelf en alle facetten van het leven leerde kennen. Nieuwe kansen verschenen op mijn pad en ik stond open om die nieuwe uitdaging aan te gaan.
Na een beroepsopleiding, gevolgd bij Crystal Light Healing Academy en vele aanvullende en verdiepende cursussen, begon ik in 2002 een eigen praktijk. Ik groeide, en mijn praktijk groeide mee. En er kwamen nieuwe cursussen en workshops.
Met liefde en plezier verricht ik samen met Anne de Adelhart Toorop mijn werk en elke dag voel ik me dankbaar dat we samen als doel hebben mensen te begeleiden op hun zoektocht naar bewustwording.

De cursussen die ik geef zijn niet zweverig maar realistisch. We zijn allemaal geboren op deze prachtige planeet Moeder Aarde en zij is onze basis. Daarom is het voor iedereen belangrijk dat we met beide benen op de grond blijven staan en goed geaard zijn om in aanraking te komen met de hogere sferen.

Ik kijk met vreugde uit naar het moment je te ontmoeten!

Over Anne

Over Anne

Mijn naam is Anne de Adelhart Toorop.

Jaren geleden heb ik bij Margriet, in Tilburg, diverse cursussen en workshops op spiritueel gebied gevolgd waarbij ik haar ook mocht assisteren. Op zeker moment zijn we, in vriendschap, ieder onze eigen weg gegaan.
Zelf begon ik een praktijk  met een energetische healingmethode, genaamd Lichthealing. Daarnaast verdiepte ik me nog meer in het werken met kristallen, waarvan de basis al bij Margriet gelegd was.
In mijn spirituele zoektocht werd ik ook geïnspireerd door het contact met Engelen en Opgevaren Meesters. Verder zijn de meditatielessen en het mandala’s tekenen in kleine groepen een fijn leerproces geweest voor zowel mijn cursisten als mijzelf.

Waarschijnlijk heeft u al opgemerkt dat de wereld om ons heen snel aan het veranderen is. Dit heeft te maken met het aanbreken van het Aquariustijdperk of Watermantijdperk. Er vindt een bewustzijnsproces plaats waarin wij meer behoefte hebben om te leven vanuit ons gevoel. Dit bijzondere tijdperk staat in het teken van liefde, éénheid, bewustzijn en waarheid. Een tijd van geestelijke groei en ook meer samenwerking.

Margriet en ik zijn elkaar nooit uit het oog verloren en in dit nieuwe tijdperk van Licht kwam zij met het plan om opnieuw de draad op te pakken en weer samen te werken.
Hier heb ik volmondig “JA“ op gezegd.

2020 …. een nieuw tijdperk …. een nieuw begin!