In de Oudheid werden kristallen als heilig ervaren, in veel culturen werden ze gebruikt bij plechtigheden, inwijdingsriten en genezende doeleinden. Ze werden meegegeven in graven en voor begeleiding en bescherming van de ziel tijdens zijn overgang naar andere dimensies.


Door de eeuwen heen begeleiden ze ons nog steeds met hun spirituele en geneeskrachtige eigenschappen en brengen diepgaande bewustzijnsveranderingen teweeg.
Kristallen tonen ons de weg naar spiritueel ontwaken, en zij zullen ieder helpen die verlangt naar meer vervulling en heelheid. Ze weerspiegelen onze oorsprong en op een liefdevolle wijze openen ze ons hart om daar het kristalbewustzijn te openbaren.
Voor ieder van ons wordt het werkelijke zielendoel zichtbaar.


WIE BEN IK?

Ieder mens komt in een fase van zijn leven met het innerlijk verlangen om weer heel te worden.
Velen onder ons ervaren een gevoel van eenzaamheid omdat ze geen verbondenheid voelen met hun ware essentie. We beginnen ons af  te vragen wie ben ik, wat voor zin heeft mijn leven, waar kom ik vandaan? Deze vragen kunnen ons bezig houden maar het is vaak moeilijk om er werkelijk dichtbij te komen, we zijn het contact met onszelf verloren, en wie we werkelijk zijn.

In de cursus kristalbewustzijn maken we de ruimte om onze ware essentie en bestemming helder te krijgen, en een richting te vinden naar een vervullend leven dat onze ziel bevredigt.

De cursus kristalbewustzijn wordt gegeven in de Reeshof in Tilburg