Engelen zijn al sinds het begin der tijden aanwezig. Zij zijn het onderwerp van talloze kunstwerken en klassieke schilderijen. In alle tijden van de geschiedenis zijn er ontmoetingen vastgelegd met engelen. Engelen bevinden zich in andere dimensies waar tijd en ruimte anders zijn dan bij ons. Het zijn geestelijke wezens met een zuiver bewustzijn.


Het woord ‘engel’ komt van het Griekse woord Angelos, dat betekent “Boodschapper van God”. Engelen zijn schitterende  boodschappers die samenwerken met mensen en andere wezens op de planeet om harmonie en samenwerking in onze wereld te brengen. Ze zijn er voor ons en bij ons en hebben de opdracht mensen te leiden en te beschermen. Omdat zij niet beschikken over tijd en ruimte kunnen ze overal tegelijk aanwezig zijn om meerdere taken te verrichten.
Engelen zijn op elk gebied behulpzaam en kunnen in ons leven wonderen verrichten. Ze brengen licht in onze schaduw, ze spoelen alle mist weg van oude verwarring en verdriet. Ze kunnen hartenpijnen voorgoed genezen, zodat we uiteindelijk innige vreugde en vervulling vinden. Als je met engelen in contact wilt komen moet je hun bestaan aanvaarden. Engelen om hulp vragen is eigenlijk een heel normaal iets. Als wij om hulp vragen krijgen wij die hulp. Zij houden onvoorwaardelijk van mensen en hebben geen oordeel over een verzoek. Engelen dragen de wens om deel te nemen aan ons groeiproces. Als je ze aanroept zullen ze je helpen en ondersteunen op je spirituele reis naar een volledig bewustzijn.

De cursus Engelen wordt gegeven in de Reeshof in Tilburg