Wij mensen zijn op weg naar een omwenteling die plaatsvindt in het menselijk bewustzijn, het bewustzijnsproces van de aarde en de mensheid. De aarde wordt gereinigd en wij gaan mee in deze nieuwe stroom, die een andere vorm krijgt van denken en wie wij zijn.

De beproevingen en worstelingen die wij op ons pad tegenkomen naar bewustwording zijn enorm, oude structuren en patronen worden verbroken.

De sluier van onwetendheid wordt langzaam opgetild en de illusie van niet verbonden zijn met andere dimensies wordt opgeheven. De trilling van de aarde wordt verhoogd en ook de trilling van de nieuwe mens. Dit brengt ons steeds dichter bij de frequenties van de engelen. Nu wij allemaal door dit bewustzijnsproces gaan hebben wij engelen nodig, ze dienen ons onophoudelijk en leiden ons naar de goddelijke eenheid, ons thuis, de bron van ons bestaan.

In de enorme overgang-periode die wij doormaken kunnen ze ons op wonderbaarlijke manier hulp bieden. Engelen op spirituele pad zijn boeiend een leerzaam, ze helpen ons omdat zij van nature dienstbaar zijn. De kracht van de engelen ligt in de pure zuiverheid en eenvoud.
Ze weten wat goed voor ons is en zullen ons steeds daarin leiden. Ze wachten op ons met een eeuwig engelengeduld, zacht en teder.

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot engelen en zijn onder de indruk van de schoonheid en tederheid van deze liefdevolle lichtwezens. Wanneer je samenkomt met engelen beleef je vaak een gevoel van intense vrede, een gevoel van thuiskomen.
Geef jezelf de ruimte om hun kennis en waarheid uit te oefenen.  

De cursus contact met Engelen wordt gegeven in de Reeshof in Tilburg