Welkom op de website van Margriet Govers

Onderstaand vind je in het kort waar wij ons mee bezig houden.

Reiki

Reiki

Reiki is een oud Japans begrip dat staat voor ‘universele levensenergie’, de kosmische levenskracht die ons doet leven. Het is de levenskracht die bij onze geboorte wordt meegegeven.

lees meer >

Kristalbewustzijn

Kristalbewustzijn

In de Oudheid werden kristallen als heilig ervaren, in veel culturen werden ze gebruikt bij plechtigheden, inwijdingsriten en genezende doeleinden. Ze werden meegegeven in graven en voor begeleiding en bescherming van de ziel tijdens zijn overgang naar andere dimensies.

lees meer >

Kristallen en kleuren

Kristallen en kleuren

De belangstelling voor kristallen wijst op een bewustzijnsverandering waar steeds meer mensen voor open staan. Meer en meer mensen voelen zich aangetrokken door kristallen.

lees meer >

Helen met Engelen

Helen met Engelen

Engelen zijn al sinds het begin der tijden aanwezig. Zij zijn het onderwerp van talloze kunstwerken en klassieke schilderijen. In alle tijden van de geschiedenis zijn er ontmoetingen vastgelegd met engelen. Engelen bevinden zich in andere dimensies waar tijd en ruimte anders zijn dan bij ons. Het zijn geestelijke wezens met een zuiver bewustzijn.

lees meer >

Mediteren

Mediteren

We leven in een drukke en hectische tijd, de tijd lijkt steeds sneller te gaan en we draven maar door. De meeste mensen hebben een baan en kinderen die veel aandacht vragen.

lees meer >

Wat mensen zeggen...